Menu Tlf.: 2156 6442

Familieterapeut

Familieterapi i Odense

Brug familierådgivning i Odense, hvis jeres familie har udfordringer som er vanskelige at løse, hvis samspillet i familien er ude af trit, eller hvis de daglige skænderier er for opslidende. Familieterapi handler både om de voksne og om børnene. Som familieterapeut kan jeg hjælpe jer med at genfinde balancen i jeres familie via familierådgivning. Ring og hør, hvordan jeg kan hjælpe jeres familie i Odense på Fyn. Jeg kan træffes på telefon 21 56 64 42, eller mail: annecathrine@krabek.dk.

Håndter familiens kriser med familieterapi

Alle familier kan rammes af kriser eller kan have brug for hjælp til at komme på rette spor igen, f.eks. med familieterapi. Med familierådgivning kan jeres familie, børn som voksne, få hjælp til at håndtere de konflikter, de uenigheder, de slidsomme diskussioner eller den manglende kommunikation, så I sammen kan komme videre i et konstruktivt samspil.

Investér i familiens fremtid med familierådgivning

Familieterapi skal ses som en fremtidsinvestering- for hele familien. Familiens fundamentale trivsel er en investering, som skaber sikring af trivsel og udvikling for alle i familien – også på langt sigt! Jeg tilbyder familieterapi og har lokale i centrum af Odense.

Terapierfaring

Jeg har stor erfaring i at samarbejde med børn, voksne og deres familier i familieterapi. Jeg har leder erfaring som leder af et kommunalt familiehus. I mit arbejde tager jeg altid udgangspunkt i familien og i eksempler fra hverdagen.

Familieterapi til familier fra hele Fyn

Med base i Odense centrum har jeg gennem tiden hjulpet familier og par fra hele Fyn til at få et godt familieliv. Ring til mig og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer med familierådgivning på 21 556 64 42, eller send en mail annecathrine@krabek.dk

Ring på 2156 6442
eller kontakt her

Anne Cathrine Krabek
OK