Menu Tlf.: 2156 6442

Familieterapeut

Parterapi i Odense

Parterapi kan være løsningen hvis I er kørt fast i gamle mønstre – hvis I mangler gnisten i hverdagen eller hvis kommunikationen går skævt! Som parterapeut med mere end 10 års erfaring kan jeg hjælpe jer med at få glæde og balance i parforholdet. Få den rette hjælp og støtte til at komme videre. Jeg har klinik i Odense på Fyn, hvor jeg kan træffes på 21 56 64 42, eller annecathrine@krabek.dk. Kontakt mig i dag og få en tid til parterapi.

Håndter forholdets kriser med parterapi

Hvis skænderier fylder for meget i hverdagen, eller hvis I er kørt fast i uhensigtsmæssige rutiner og mønstre, så kan I få hjælp med parterapi. Jeg har base i Odense på Fyn, hvor jeg hjælper par og familier til at håndtere de kriser, som uundgåeligt opstår i et parforhold.

Invester i parforholdet med parterapi

Når I vælger at gå i parterapi er det en investering – ikke bare i jer selv, men også i jeres parforhold og i hele familiens trivsel.

Terapeut med 10 års erfaring

Som terapeut har jeg i mere end 10 år arbejdet professionelt med parterapi og familieterapi. Jeg er uddannet sygeplejeske, sundhedsplejerske og har en familieterapeutisk efteruddannelse fra Kempler Instituttet. Jeg har lang erfaring i at samarbejde med par, familier og børn. Jeg har i 6 år fungeret som leder af et kommunalt familiehus. I mit arbejde tager jeg altid udgangspunkt i familien og i eksempler fra hverdagen.

Parterapi til par fra hele Fyn

Fra min base i Odense centrum, har jeg igennem årene hjulpet par fra hele Fyn til at få et bedre parforhold. Ring til mig og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer gennem parterapi. Jeg kan træffes på 21 56 64 42, eller mail annecathrine@krabek.dk

Ring på 2156 6442
eller kontakt her

Anne Cathrine Krabek
OK