Familieterapeut

Parterapi i Odense - parterapeut på Fyn

Jeg tilbyder parterapi i Odense, hvis I er kørt fast i gamle mønstre eller svære konflikter. Parterapi kan være løsningen, hvis I mangler gnisten i hverdagen, eller kommunikationen er gået skævt. Som parterapeut i Odense med mange års erfaring kan jeg hjælpe med at få glæde og balance tilbage i parforholdet.

Book parterapi på Fyn

Få den rette hjælp og støtte til at komme videre. Jeg har klinik i Odense på Fyn, hvor jeg kan træffes på telefon 2156 6442, eller mail annecathrine@krabek.dk. Kontakt mig i dag og få en tid.

Erfaren parterapeut Odense

Hvis skænderier fylder for meget i hverdagen, eller hvis I er kørt fast i uhensigtsmæssige rutiner og mønstre, så kan I få hjælp med parterapi. Jeg har base i Odense på Fyn, hvor jeg hjælper par og familier til at håndtere de kriser, som uundgåeligt opstår i et parforhold.

Hvorfor parterapi?

De fleste par vil med tiden møde udfordringer og forandringer i parforholdet i løbet af tiden sammen. Terapi kan være en hjælp, hvis tingene er gået i hårdknude, og det er blevet en udfordring at kommunikere og løse konflikterne selv. Som terapeut kan jeg hjælpe jer med at genskabe dialogen og give jer redskaber til at genfinde kærligheden igen.

Invester i forholdet med parterapi

Når I vælger at gå i parterapi er det en investering – ikke bare i jer selv, men også i jeres parforhold og i hele familiens trivsel. Jeg kan hjælpe jer med håndtering af kriser, bedre kommunikation og hjælp til at styrke jeres parforhold. Ring til mig og hør nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe jer.

Kompetent parterapeut Fyn

Som terapeut har jeg i mere end 10 år arbejdet professionelt med parterapi og familieterapi. Jeg er uddannet sygeplejeske, sundhedsplejerske og har en familieterapeutisk efteruddannelse fra Kempler Instituttet.

Jeg har lang erfaring i at samarbejde med par, familier og børn. Jeg har i 6 år fungeret som leder af et kommunalt familiehus. I mit arbejde som parterapeut tager jeg altid udgangspunkt i familien og i eksempler fra hverdagen.

Parterapi til par fra hele Fyn

Fra min base i Odense centrum, har jeg igennem årene hjulpet par fra hele Fyn til at få et bedre parforhold. Ring til mig og få en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer gennem parterapi. Jeg kan træffes på 2156 6442, eller mail annecathrine@krabek.dk

RING PÅ 2156 6442
ELLER KONTAKT HER